2015 01 19 AQUASANITA stendas "Living Kitchen" 2015, Cologne

UAB “Akvasanita“sėkmingai dalyvavo tarptautinėje parodoje Living Kitchen’ 2015, kuri vyko viename didžiausių Vokietijos  parodų ir konferencijų centrų Kolne 19-25/01/2015 laikotarpiu. LivingKitchen šiuo metu yra pagrindinė virtuvės ir baldų pramonės atstovų susitikimo vieta pasaulyje. Parodoje dalyvavo net 215 gerai žinomių nacionalinių ir tarptautinių tiekėjų iš 22 šalių, kurie pristatė naujausias savo idėjas, gaminius, inovacijas virtuvės baldų, įmontuojamos technikos, plautuvių, apšvietimo ir kitose virtuvės įrangos srityse bei pasidalino pagrindinėmis ateities tendencijomis. Parodą aplankė daugiau nei 146.000 lankytojų.

UAB „Akvasanita“ parodos dalyvius supažindino su atnaujintu prekės ženklu bei nauja marketingo koncepcija „We create comfort“. Pristatė patobulintą granito medžiagą SILICSANA ir jos privalumus. Su partneriais pasidalinome ir planuojamais ateities projektais. 

Parodoje nemažai dėmesio sulaukė ir AQUASANITA LUNA, ENNA nerūdijančio plieno plautuvės. Modernūs dizainai ir kokybiškas plienas  padėjo mums  surasti naujus klientus Vokietijos , Skandinavijos  šalyse.

Ypatingai džiaugiamės, kad didelį pasisekimą turėjo nauja granitinių plautuvių linija LIRA. Gerų įverinimų sulaukė ir Akvasanita plautuvių ekspoziciniai stendai, kurie parodoje visus nustebino savo inovatyvumu. Mums, kaip mažos šalies atstovams tai didelė paspirtis tolimesniam tobulejimui.